© All Rights Reserved.

 

     A Law Office Renovation, schematically, was designed after the owner requested a change in space for an enclosed office use, a new kitchen area, a new data room, a new handicap accessible bathroom and a new reception area with a glazed storefront. After surveying the existing conditions, the design required a good sense of spatial use for six (6) private office spaces and a conference room complying to the building and fire code requirements. Hence, the correct egress path as shown in the drawings. Through a work process of 3d-models and sketches, a new office space was developed with specifications in lighting, adding a sense of reflected ceiling and dropped ceiling systems to develop the lighting plans as shown through two different schemes, enhancing the idea of a kitchenette.

Type: Early Schematic Concept  

Status: Design-Process
Commission: Freelance Experience

Gehi Law Offices

2Sketches.jpg
2Sketches.jpg
Reception1.jpg
Reception.jpg
3Demo.jpg
ProposedSchemes.jpg
ProposedLightSchemes.jpg